Vi utfordrer oss selv. Vi utfordrer teknologier. Og vi utfordrer grensene for konvensjonell tenkning.

Et godt sted å være, det beste stedet å utvikle seg på. Litt om dine fremtidige kolleger.

Bli kjent med noen av oss i Digitroll

Et sted hvor kvalitet skapes

Gode opplevelser

 • Det går nesten ikke en dag uten at jeg sier til en kunde; det kan jeg lage! Å forstå hva kunden vil og oversette det til en teknologisk løsning driver meg i jobben min. Å lage løsninger som gir rask verdi for våre kunder er utrolig givende.

  Anders

  Webutvikler

 • Jeg utvikler meg som menneske og fagperson hos Digitroll. Jeg blir gitt tillit. Har gode kolleger som hjelper meg. Som liker å sparre med teknologiske løsninger.Her får jegnemlig muligheten å vokse i jobben som gir meg karrieremuligheter.

  Dag

  Webutvikler

 • For oss på marked- og salg er det en drøm å jobbe i Digitroll. Jeg jobber med kunder i ulike bransjer; private og offentlige. Vi skaper verdier for våre kunder, og gjør deres kunder til fornøyde netthandlere. Digitroll har vært i markedet i 22 år. Vi har hjulpet tusenvis av kunder siden oppstarten.

  Arnstein Ranehaug

  Kunderådgiver

 • Her får jeg alltid jobbe med det aller nyeste .NET- rammeverket i et sterkt faglig team. Digitroll vært - og er - ledende innen nettbutikker og nettsideproduksjon i Norge. Jeg håper å være her lenge og utvikle meg til å bli en bedre og bedre utvikler.

  Vilde

  Webutvikler

En spennende reise fra 1999

Vi søker de som vil føle at de gjør en forskjell

Alltid nye utfordringer

Et drømmested for en .NET- utvikler med ambisjoner

 • Vil du drive med bærekraft hver dag hvor du bidrar til et næringsliv som trygger norske arbeidsplasser gjennom digitalisering? Kunne du tenke deg å utvikle og prege vår kultur og sette mål for deg selv, våre kunder og oss som organisasjon. Da nærmer vi oss en match.

Gründer og styreleder Audun Wiborg om den fantastiske reisen Digitroll har hatt

Arbeider du allerede hos Digitroll AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@digitroll.no