Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Vi utfordrer oss selv. Vi utfordrer teknologier. Og vi utfordrer grensene for konvensjonell tenkning.

Et godt sted å være, det beste stedet å utvikle seg på. Litt om dine fremtidige kolleger.

Bli kjent med noen av oss i Digitroll

Et sted hvor kvalitet skapes

Gode opplevelser

 • Det går nesten ikke en dag uten at jeg sier til en kunde; det kan jeg lage! Å forstå hva kunden vil og oversette det til en teknologisk løsning driver meg i jobben min. Å lage løsninger som gir rask verdi for våre kunder er utrolig givende.

  Anders

  Webutvikler

 • Jeg utvikler meg som menneske og fagperson hos Digitroll. Jeg blir gitt tillit. Har gode kolleger som hjelper meg. Som liker å sparre med teknologiske løsninger.Her får jegnemlig muligheten å vokse i jobben som gir meg karrieremuligheter.

  Torbjørn

  Webutvikler

 • For oss på marked- og salg er det en drøm å jobbe i Digitroll. Jeg jobber med kunder i ulike bransjer; private og offentlige. Vi skaper verdier for våre kunder, og gjør deres kunder til fornøyde netthandlere. Digitroll har vært i markedet i 22 år. Vi har hjulpet tusenvis av kunder siden oppstarten.

  Arnstein Ranehaug

  Kunderådgiver

 • Her får jeg alltid jobbe med det aller nyeste .NET- rammeverket i et sterkt faglig team. Digitroll vært - og er - ledende innen nettbutikker og nettsideproduksjon i Norge. Jeg håper å være her lenge og utvikle meg til å bli en bedre og bedre utvikler.

  Vilde

  Webutvikler

En spennende reise fra 1999

Vi søker de som vil føle at de gjør en forskjell

Alltid nye utfordringer

Et drømmested for en .NET- utvikler med ambisjoner

 • Vil du drive med bærekraft hver dag hvor du bidrar til et næringsliv som trygger norske arbeidsplasser gjennom digitalisering? Kunne du tenke deg å utvikle og prege vår kultur og sette mål for deg selv, våre kunder og oss som organisasjon. Da nærmer vi oss en match.

Gründer og styreleder Audun Wiborg om den fantastiske reisen Digitroll har hatt

Jobber du allerede i Digitroll AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@digitroll.no