Kulturbygger

Kundeorientert, ærlig, viljekraft og faglig utvikling. Gode opplevelser gjør oss godt.

Vi er Digitroll - nettekspertene

Vi er herfra - det gjør en forskjell

Bærekraftsmål

Teambygging

Kultur bygget på gode opplevelser

Godt gjort er bedre enn godt sagt

Digitroll har gjennom over 20 år utviklet digitale trollmenn av begge kjønn. Det har vært, er og blir et eventyr. Å bygge kultur handler for oss mye om kompetansebygging internt. Kun ved å ha høy faglig kompetanse vil vi være i stand til å forstå hva våre kunder ønsker og hvordan vi kan skape kundeverdier for dem.

Digitroll har drevet med digital bærekraft i Bergen lenge før det kom på agendaen i næringslivet generelt

Som ansatt i Digitroll blir du en del av et team som skal være innovativ, åpen, proaktiv, kunnskapsrik og pålitelig i utviklingen av nye produkter og tjenester. Som del av våre kunders digitaliseringsprosess gir vår posisjon oss mulighet til blant annet å effektivisere kunders forretningsmodell og oppfølging av bærekraftstiltak for et stort antall virksomheter.

Vi sikrer norske arbeidsplasser.

For et norsk næringsliv skal gis mulighet å skape verdier for sine kunder så må de være konkurransedyktige i et åpent konkurranseutsatt globale marked. Digitroll jobber for å styrke våre kunders digitalisering og

Vår kultur handler om respekt for andre. Det betyr at vi skal drive vår virksomhet på en etisk måte med respekt for egne og andres medarbeidere, våre konkurrenter, samarbeidspartnere og minimere negativ miljøpåvirkning.

Integrert bærekraft

Kommunikasjon og handel mellom organisasjoner, bedrifter osv. Fungerer ikke uten ulike kompetanse- og systemområder fungerer sammen. Derfor samarbeider vi med fraktleverandører og partnere innenfor WMS- og ERP- systemer.

Arbeider du allerede hos Digitroll AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@digitroll.no