Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Digitroll AS og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta

Kulturbygger

Kundeorientert, ærlig, viljekraft og faglig utvikling. Gode opplevelser gjør oss godt.

Vi er Digitroll - nettekspertene

Vi er herfra - det gjør en forskjell

Bærekraftsmål

Teambygging

Kultur bygget på gode opplevelser

Godt gjort er bedre enn godt sagt

Digitroll har gjennom over 20 år utviklet digitale trollmenn av begge kjønn. Det har vært, er og blir et eventyr. Å bygge kultur handler for oss mye om kompetansebygging internt. Kun ved å ha høy faglig kompetanse vil vi være i stand til å forstå hva våre kunder ønsker og hvordan vi kan skape kundeverdier for dem.

Digitroll har drevet med digital bærekraft i Bergen lenge før det kom på agendaen i næringslivet generelt

Som ansatt i Digitroll blir du en del av et team som skal være innovativ, åpen, proaktiv, kunnskapsrik og pålitelig i utviklingen av nye produkter og tjenester. Som del av våre kunders digitaliseringsprosess gir vår posisjon oss mulighet til blant annet å effektivisere kunders forretningsmodell og oppfølging av bærekraftstiltak for et stort antall virksomheter.

Vi sikrer norske arbeidsplasser.

For et norsk næringsliv skal gis mulighet å skape verdier for sine kunder så må de være konkurransedyktige i et åpent konkurranseutsatt globale marked. Digitroll jobber for å styrke våre kunders digitalisering og

Vår kultur handler om respekt for andre. Det betyr at vi skal drive vår virksomhet på en etisk måte med respekt for egne og andres medarbeidere, våre konkurrenter, samarbeidspartnere og minimere negativ miljøpåvirkning.

Integrert bærekraft

Kommunikasjon og handel mellom organisasjoner, bedrifter osv. Fungerer ikke uten ulike kompetanse- og systemområder fungerer sammen. Derfor samarbeider vi med fraktleverandører og partnere innenfor WMS- og ERP- systemer.

Jobber du allerede i Digitroll AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@digitroll.no