Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Kulturbygger

Kundeorientert, ærlig, viljekraft og faglig utvikling. Gode opplevelser gjør oss godt.

Vi er Digitroll - nettekspertene

Vi er herfra - det gjør en forskjell

Bærekraftsmål

Teambygging

Kultur bygget på gode opplevelser

Godt gjort er bedre enn godt sagt

Digitroll har gjennom over 20 år utviklet digitale trollmenn av begge kjønn. Det har vært, er og blir et eventyr. Å bygge kultur handler for oss mye om kompetansebygging internt. Kun ved å ha høy faglig kompetanse vil vi være i stand til å forstå hva våre kunder ønsker og hvordan vi kan skape kundeverdier for dem.

Digitroll har drevet med digital bærekraft i Bergen lenge før det kom på agendaen i næringslivet generelt

Som ansatt i Digitroll blir du en del av et team som skal være innovativ, åpen, proaktiv, kunnskapsrik og pålitelig i utviklingen av nye produkter og tjenester. Som del av våre kunders digitaliseringsprosess gir vår posisjon oss mulighet til blant annet å effektivisere kunders forretningsmodell og oppfølging av bærekraftstiltak for et stort antall virksomheter.

Vi sikrer norske arbeidsplasser.

For et norsk næringsliv skal gis mulighet å skape verdier for sine kunder så må de være konkurransedyktige i et åpent konkurranseutsatt globale marked. Digitroll jobber for å styrke våre kunders digitalisering og

Vår kultur handler om respekt for andre. Det betyr at vi skal drive vår virksomhet på en etisk måte med respekt for egne og andres medarbeidere, våre konkurrenter, samarbeidspartnere og minimere negativ miljøpåvirkning.

Integrert bærekraft

Kommunikasjon og handel mellom organisasjoner, bedrifter osv. Fungerer ikke uten ulike kompetanse- og systemområder fungerer sammen. Derfor samarbeider vi med fraktleverandører og partnere innenfor WMS- og ERP- systemer.

Jobber du allerede i Digitroll AS?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@digitroll.no